İBT WEB

Çelikhan’da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Genel 16.07.2020 - 09:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3249+ kez okundu.
 

Çelikhan’da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi. İlçe meydanında gerçekleştirilen etkinliğe ilçe protokolünün yanı sıra bir çok kişi katıldı. Çelikhan’da 15 Temmuz şehitlerini anma, gündüz saatlerinde Ulu camide salaların okunmasıyla başladı. Akşam saatlerinde ise ilçe meydanında etkinlikler devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlik Kur’an-ı kerim tilavetiyle devam etti. Daha sonra 15 Temmuz şehitleri için dualar okundu.
Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi.
İlçe meydanında gerçekleştirilen etkinliğe ilçe protokolünün yanı sıra bir çok kişi katıldı. Çelikhan’da 15 Temmuz şehitlerini anma, gündüz saatlerinde Ulu camide salaların okunmasıyla başladı. Akşam saatlerinde ise ilçe meydanında etkinlikler devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlik Kur’an-ı kerim tilavetiyle devam etti.
Daha sonra 15 Temmuz şehitleri için dualar okundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.