İBT WEB

Çevreci Tesisin Çevre İzin Belgesi Yenilendi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.04.2022 - 09:15, Güncelleme: 05.04.2022 - 09:15 1307+ kez okundu.
 

Çevreci Tesisin Çevre İzin Belgesi Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde başarılı bir şekilde işletilen Kırkağaç Atık su Arıtma Tesisinin ‘Çevre İzin Belgesi’ yenilendi.

Çevreci Tesisin ‘Çevre İzin Belgesi’ Yenilendi MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde başarılı bir şekilde işletilen Kırkağaç Atık su Arıtma Tesisinin ‘Çevre İzin Belgesi’ yenilendi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde başarılı bir şekilde işlettiği atıksu arıtma tesisleriyle gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmak için çalışıyor. Atıksuların insana ve doğaya verdiği zararın önüne geçen tesisler ile ilgili atıksu mevzuatında belirtilen kriterlere uygun olarak hizmet veren MASKİ, vatandaş sağlığı için kritik öneme sahip bir görevi yerine getiriyor. Bu kapsamda başarılı bir şekilde işletilen Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisinin çevre izin belgesi de 5 yıllığına yenilendi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan incelemelerin ardından yenilenen Çevre İzin Belgesi ile tesislerin başarılı bir şekilde işletildiği bir kez daha tescillendi. “Çalışmalar özveriyle devam ediyor” MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir Manisa bırakma hedefi doğrultusunda il genelinde 19 atıksu arıtma tesisini başarılı bir şekilde işlettiklerini vurguladı. Çevik, “İl genelinde işlettiğimiz atıksu arıtma tesisleri ile hem çevre kirliliğinin önüne geçiyor hem de vatandaşlarımızın sağlığını koruyoruz. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığımızın tüm tesislerimizde olduğu gibi çevreye duyarlılığı, iş sağlığı ve güvenliği konularındaki hassasiyeti ve özverili çalışmaları sayesinde Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisimizin de çevre izin belgesi yenilendi” diye konuştu.  
MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde başarılı bir şekilde işletilen Kırkağaç Atık su Arıtma Tesisinin ‘Çevre İzin Belgesi’ yenilendi.

Çevreci Tesisin ‘Çevre İzin Belgesi’ Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde başarılı bir şekilde işletilen Kırkağaç Atık su Arıtma Tesisinin ‘Çevre İzin Belgesi’ yenilendi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde başarılı bir şekilde işlettiği atıksu arıtma tesisleriyle gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmak için çalışıyor. Atıksuların insana ve doğaya verdiği zararın önüne geçen tesisler ile ilgili atıksu mevzuatında belirtilen kriterlere uygun olarak hizmet veren MASKİ, vatandaş sağlığı için kritik öneme sahip bir görevi yerine getiriyor. Bu kapsamda başarılı bir şekilde işletilen Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisinin çevre izin belgesi de 5 yıllığına yenilendi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan incelemelerin ardından yenilenen Çevre İzin Belgesi ile tesislerin başarılı bir şekilde işletildiği bir kez daha tescillendi.

“Çalışmalar özveriyle devam ediyor”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir Manisa bırakma hedefi doğrultusunda il genelinde 19 atıksu arıtma tesisini başarılı bir şekilde işlettiklerini vurguladı. Çevik, “İl genelinde işlettiğimiz atıksu arıtma tesisleri ile hem çevre kirliliğinin önüne geçiyor hem de vatandaşlarımızın sağlığını koruyoruz. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığımızın tüm tesislerimizde olduğu gibi çevreye duyarlılığı, iş sağlığı ve güvenliği konularındaki hassasiyeti ve özverili çalışmaları sayesinde Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisimizin de çevre izin belgesi yenilendi” diye konuştu.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.