İBT WEB

Ceylan Karavil Park AVM’de, 12 Aralık Mağazacılar Günü etkinliği

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:35, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:33 3659+ kez okundu.
 

Ceylan Karavil Park AVM’de, 12 Aralık Mağazacılar Günü etkinliği

Ceylan Karavil Park AVM’de, 12 Aralık Mağazacılar Günü etkinliği

Diyarbakır’da Ceylan Karavil Park AVM yönetimi, öğlen saatlerinde konfeti ve bando ekipleriyle AVM içerisinde mağazacıları karşılayarak, 12 Aralık Mağazacılar Gününü kutladı.Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2014 yılında Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığında kapılarını açan, kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM, 12 Aralık Mağazacılar Gününü unutmadı.Öğlen saatlerinde bando ekibi ile karşılanan alışverişin kahramanları konfeti ve pasta kesimiyle sürpriz yaşadı. 12 Aralık Mağazacılar Gününe özel hatıra fotoğrafı çeken kahramanlar, gözlerinde yansıyan mutlulukla iş başı yaptı.
Ceylan Karavil Park AVM’de, 12 Aralık Mağazacılar Günü etkinliği
Diyarbakır’da Ceylan Karavil Park AVM yönetimi, öğlen saatlerinde konfeti ve bando ekipleriyle AVM içerisinde mağazacıları karşılayarak, 12 Aralık Mağazacılar Gününü kutladı.
Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2014 yılında Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığında kapılarını açan, kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM, 12 Aralık Mağazacılar Gününü unutmadı.
Öğlen saatlerinde bando ekibi ile karşılanan alışverişin kahramanları konfeti ve pasta kesimiyle sürpriz yaşadı. 12 Aralık Mağazacılar Gününe özel hatıra fotoğrafı çeken kahramanlar, gözlerinde yansıyan mutlulukla iş başı yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.