İBT WEB

Çiçekdağı ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 15:21, Güncelleme: 27.04.2022 - 15:01 3374+ kez okundu.
 

Çiçekdağı ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak

Çiçekdağı ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak.Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, 3 bin 500 metrekare modern hükümet konağı binası yapımına en kısa sürede başlanacağını söyledi. Başkan Hakanoğlu, yaptığı açıklamada, "İlçemiz için ne söz vermiş isek yapmamızı nasip eden rabbime şükür ediyorum. Çiçekdağı ilçemize hükümet konağı 65 yıl öncesinde yapılmış, depreme karşı dayanaklılığı ve kullanımı çağın gereksinimlerine uygun olmayan hükümet konağının yerine, ilçemize 3 bin 500 metrekare modern hükümet konağı binası yapımına başlıyoruz" dedi.Projeleri tamamlandıktan sonra mayıs ayında yapım ihalesine çıkacak yeni hükümet konağı binası bir yıl içerisinde tamamlanacak.
Çiçekdağı ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak
Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak.
Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, 3 bin 500 metrekare modern hükümet konağı binası yapımına en kısa sürede başlanacağını söyledi. Başkan Hakanoğlu, yaptığı açıklamada, "İlçemiz için ne söz vermiş isek yapmamızı nasip eden rabbime şükür ediyorum. Çiçekdağı ilçemize hükümet konağı 65 yıl öncesinde yapılmış, depreme karşı dayanaklılığı ve kullanımı çağın gereksinimlerine uygun olmayan hükümet konağının yerine, ilçemize 3 bin 500 metrekare modern hükümet konağı binası yapımına başlıyoruz" dedi.
Projeleri tamamlandıktan sonra mayıs ayında yapım ihalesine çıkacak yeni hükümet konağı binası bir yıl içerisinde tamamlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.