İBT WEB

Çifte vatandaşlar sandık başına gitti

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2023 - 21:57, Güncelleme: 02.04.2023 - 21:13 14961+ kez okundu.
 

Çifte vatandaşlar sandık başına gitti

Çifte vatandaşlar sandık başına gitti

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşayan çifte vatandaşlar sandık başına gitti.Bulgaristan’da yapılan erken genel seçim için Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar seçim heyecanı yaşadı. Bulgaristan parlamento seçimleri için Türkiye’de 24 şehirde 162 sandık kuruldu. Tekirdağ geneline 12 sandık, Muratlı’da yaşayan göçmen vatandaşlar için ise Muratlı Halk Eğitimi Merkezi’ne 1 sandık konuldu. Kurulan sandığa oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Çifte vatandaşların oy verme işlemlerinden önce sandık görevlilerince kimlik bilgileri kontrol edildi.Bulgaristan’da artık uzun vadeli bir hükümet kurulmasını arzu ettiklerini belirten seçmenler, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Çifte vatandaşlar sandık başına gitti
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşayan çifte vatandaşlar sandık başına gitti.

Bulgaristan’da yapılan erken genel seçim için Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar seçim heyecanı yaşadı. Bulgaristan parlamento seçimleri için Türkiye’de 24 şehirde 162 sandık kuruldu. Tekirdağ geneline 12 sandık, Muratlı’da yaşayan göçmen vatandaşlar için ise Muratlı Halk Eğitimi Merkezi’ne 1 sandık konuldu. Kurulan sandığa oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Çifte vatandaşların oy verme işlemlerinden önce sandık görevlilerince kimlik bilgileri kontrol edildi.
Bulgaristan’da artık uzun vadeli bir hükümet kurulmasını arzu ettiklerini belirten seçmenler, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.