İBT WEB

Çilimli’de iş yerleri denetlendi

Genel 10.05.2020 - 08:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3072+ kez okundu.
 

Çilimli’de iş yerleri denetlendi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de Korona virüs salgını nedeni ile alınan tedbirlere uymayanlar için denetimler devam ediyor. Çilimli ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren iş yerlerine denetim gerçekleştirdi. Çilimli Kaymakamlığı ilçe genelinde tedbirlere uymayan firmaların tespit edilmesi için çalışma başlattı. Bu kapsamda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde bulunan gıda kontrolör ekipleri, Çilimli Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte ilçe de faaliyet gösteren marketlerde fahiş fiyat araştırması yaptı. Akabinde tatlıcı dükkanlarına giderek Ramazan ayında vatandaşların tatlı alışverişlerinde sahte şeker kullanılıp kullanılmadığını kontrol etti. Ekipler daha sonra ramazan pidesi satışı yapan esnafları ziyaret ederek gramaj kontrolü gerçekleştirdi.
DÜZCE (İHA) – Düzce’de Korona virüs salgını nedeni ile alınan tedbirlere uymayanlar için denetimler devam ediyor. Çilimli ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren iş yerlerine denetim gerçekleştirdi.
Çilimli Kaymakamlığı ilçe genelinde tedbirlere uymayan firmaların tespit edilmesi için çalışma başlattı. Bu kapsamda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde bulunan gıda kontrolör ekipleri, Çilimli Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte ilçe de faaliyet gösteren marketlerde fahiş fiyat araştırması yaptı. Akabinde tatlıcı dükkanlarına giderek Ramazan ayında vatandaşların tatlı alışverişlerinde sahte şeker kullanılıp kullanılmadığını kontrol etti. Ekipler daha sonra ramazan pidesi satışı yapan esnafları ziyaret ederek gramaj kontrolü gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.