İBT WEB

Çin e gidecek olan 41 vagonlu 2 ihracat treni Erzurum a ulaştı

Ekonomi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 26.05.2021 - 16:24, Güncelleme: 26.05.2021 - 16:32 1451+ kez okundu.
 

Çin e gidecek olan 41 vagonlu 2 ihracat treni Erzurum a ulaştı

Çin’e gidecek olan 41 vagonlu 2 ihracat treni Erzurum’a ulaştı

Türkiye’den Çin’e 12 günde gidecek olan MDF kaplı levha yüklü iki tren Erzurum’a ulaştı. Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Köseköy Lojistik Merkezi’nden yola çıkan ve Çin’e gidecek olan 2 bin 250 tonluk MDF kaplı levhaların yüklü olduğu 2 ihracat treni Erzurum’a ulaştı. Yerli MDF levhaların yüklü olduğu 41 vagonlu iki tren 12 gün içerisinde Çin’e ulaşması planlanıyor. 2 gün önce Kocaeli’nden hareket eden trenler öğlen saatlerinde Erzurum Garına giriş yaptı. Daha önce bor madeni, buzdolabı ve soğutucu yüklü 5 ihracat treni de Çin’e gitmişti. Pasifik Eurasia ve TCDD Taşımacılık AŞ iş birliğiyle Gürcistan, Azerbaycan, Hazar Denizi ve Kazakistan’dan geçecek trenler, toplam 8 bin 693 kilometre kat ederek yaklaşık iki haftada Çin’in Şian kentine ulaşacak. 41 vagonlu 2 tren Erzurum’da mola verdikten sonra hareket ederek Kars Garına doğru hareket etti.
Çin’e gidecek olan 41 vagonlu 2 ihracat treni Erzurum’a ulaştı

Türkiye’den Çin’e 12 günde gidecek olan MDF kaplı levha yüklü iki tren Erzurum’a ulaştı.
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Köseköy Lojistik Merkezi’nden yola çıkan ve Çin’e gidecek olan 2 bin 250 tonluk MDF kaplı levhaların yüklü olduğu 2 ihracat treni Erzurum’a ulaştı.
Yerli MDF levhaların yüklü olduğu 41 vagonlu iki tren 12 gün içerisinde Çin’e ulaşması planlanıyor. 2 gün önce Kocaeli’nden hareket eden trenler öğlen saatlerinde Erzurum Garına giriş yaptı. Daha önce bor madeni, buzdolabı ve soğutucu yüklü 5 ihracat treni de Çin’e gitmişti. Pasifik Eurasia ve TCDD Taşımacılık AŞ iş birliğiyle Gürcistan, Azerbaycan, Hazar Denizi ve Kazakistan’dan geçecek trenler, toplam 8 bin 693 kilometre kat ederek yaklaşık iki haftada Çin’in Şian kentine ulaşacak.
41 vagonlu 2 tren Erzurum’da mola verdikten sonra hareket ederek Kars Garına doğru hareket etti.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.