İBT WEB

Çobanların koyun kırkım mesaisi başladı

Genel 18.05.2020 - 10:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2595+ kez okundu.
 

Çobanların koyun kırkım mesaisi başladı

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde koyun kırkım mesaisi başladı. Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, hayvan üreticilerini ziyaret etti. Başkan Ergü ceketini çıkarıp, çobanlarla birlikte kırkım yaptı. Çobanların yılın dört mevsimi zorlu bir meslek icra ettiğini belirten Başka Ergü, "Ülke ekonomisine çiftçimizin hayvancılıkla uğraşan emekçilerin desteği çok büyüktür. Yerli ve milli ürünlerimiz ile dünyaya açılan bereket kapımız var. Bugün çobanlarımızın kırkım sezonu başladı. Bizlerde çobanlarımızı zorlu mesaide yalnız bırakmak istemedik. Hayırlı ve bereketli bir sezon olsun” dedi.
Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde koyun kırkım mesaisi başladı.
Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, hayvan üreticilerini ziyaret etti. Başkan Ergü ceketini çıkarıp, çobanlarla birlikte kırkım yaptı. Çobanların yılın dört mevsimi zorlu bir meslek icra ettiğini belirten Başka Ergü, "Ülke ekonomisine çiftçimizin hayvancılıkla uğraşan emekçilerin desteği çok büyüktür. Yerli ve milli ürünlerimiz ile dünyaya açılan bereket kapımız var. Bugün çobanlarımızın kırkım sezonu başladı. Bizlerde çobanlarımızı zorlu mesaide yalnız bırakmak istemedik. Hayırlı ve bereketli bir sezon olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.