İBT WEB

Çocuklar eğlenceye doydu

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 09:55, Güncelleme: 27.04.2022 - 09:49 1845+ kez okundu.
 

Çocuklar eğlenceye doydu

Çocuklar eğlenceye doydu

Kocaeli’de geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri Anıtpark’a taşındı. Birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı programda çocuklar doyasıya eğlendi.Gölcük Belediyesi, geleneksel Ramazan akşamı etkinlikleriyle Anıtpark’ta çocuklara eğlenceli bir akşam yaşattı. Anıtpark’ta kurulan sahnede; Hacivat, Karagöz, Kavuklu, Nasrettin Hoca, Aşık ve Maşuk’un yer aldığı interaktif tiyatro oyunları sergilendi. Alanı dolduran çocuklar ve aileleri geleneksel Ramazan akşamı atmosferini doyasıya yaşayarak, eğlendi.
Çocuklar eğlenceye doydu
Kocaeli’de geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri Anıtpark’a taşındı. Birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı programda çocuklar doyasıya eğlendi.
Gölcük Belediyesi, geleneksel Ramazan akşamı etkinlikleriyle Anıtpark’ta çocuklara eğlenceli bir akşam yaşattı. Anıtpark’ta kurulan sahnede; Hacivat, Karagöz, Kavuklu, Nasrettin Hoca, Aşık ve Maşuk’un yer aldığı interaktif tiyatro oyunları sergilendi. Alanı dolduran çocuklar ve aileleri geleneksel Ramazan akşamı atmosferini doyasıya yaşayarak, eğlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.