İBT WEB

Çocuklara Jandarma Dergisi

15.07.2020 - 07:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3309+ kez okundu.
 

Çocuklara Jandarma Dergisi

Kütahya’nın Emet ilçesinde çocuklara dergi dağıtan jandarma personeli öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Emet İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen Jandarma Çocuk Dergisi’ni köylerde dağıtımı gerçekleştirdi. Emet Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan köylere Jandarma Çocuk Dergisi ulaştırırken, köylerde çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Çocuklara, Jandarma Çocuk Dergisi dağıtımının yanı sıra, jandarmanın görevleri hakkında da bilgiler veriliyor.
Kütahya’nın Emet ilçesinde çocuklara dergi dağıtan jandarma personeli öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Emet İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen Jandarma Çocuk Dergisi’ni köylerde dağıtımı gerçekleştirdi.
Emet Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan köylere Jandarma Çocuk Dergisi ulaştırırken, köylerde çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.
Çocuklara, Jandarma Çocuk Dergisi dağıtımının yanı sıra, jandarmanın görevleri hakkında da bilgiler veriliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.