İBT WEB

Çorlu’da 5 bin kök kenevir, 12 kilo esrar ele geçirildi

25.08.2020 - 06:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3458+ kez okundu.
 

Çorlu’da 5 bin kök kenevir, 12 kilo esrar ele geçirildi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 5 bin 460 kök hint keneviri ile yaklaşık 12 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Tekirdağ ve Çorlu’da narkotik suçlarla mücadeleye ağırlık veren jandarma ekipleri yaptıkları uygulamada kurutulmuş esrar maddesi ile hint keneviri ele geçirdi. Çorlu’nun Seymen Mahallesi’nde Esetçe Mevkii’nde denetleme yapan Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kontroller sırasında yasadışı olarak ekilmiş olan 5 bin 460 kök Hint keneviri ile yaklaşık 12 kilogram kurutulmuş esrar maddesi ele geçirildi. Kenevir bitkileri ile esrar maddesine el koyan jandarma ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 5 bin 460 kök hint keneviri ile yaklaşık 12 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.
Tekirdağ ve Çorlu’da narkotik suçlarla mücadeleye ağırlık veren jandarma ekipleri yaptıkları uygulamada kurutulmuş esrar maddesi ile hint keneviri ele geçirdi.
Çorlu’nun Seymen Mahallesi’nde Esetçe Mevkii’nde denetleme yapan Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kontroller sırasında yasadışı olarak ekilmiş olan 5 bin 460 kök Hint keneviri ile yaklaşık 12 kilogram kurutulmuş esrar maddesi ele geçirildi.
Kenevir bitkileri ile esrar maddesine el koyan jandarma ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.