İBT WEB

Çorlu’da İlköğretim Haftası kutlandı

16.09.2020 - 08:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3161+ kez okundu.
 

Çorlu’da İlköğretim Haftası kutlandı

Çorlu’da 2020-2021 eğitim-öğretim yılının açılışı ve İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Atatürk Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak düzenlenen törende Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın yanı sıra şube müdürlerinin de yer aldığı törende korona virüs tedbirlerine uyuldu.
Çorlu’da 2020-2021 eğitim-öğretim yılının açılışı ve İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.
Atatürk Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak düzenlenen törende Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın yanı sıra şube müdürlerinin de yer aldığı törende korona virüs tedbirlerine uyuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.