İBT WEB

ÇUKUROVA DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUN

Spor 08.03.2021 - 09:01, Güncelleme: 08.03.2021 - 09:01 2658+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUN

ÇUKUROVA DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUN

ÇUKUROVA DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUN HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Çukurova derbisi heyecanı yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’a konuk olan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Çukurova derbisinde 119-70’lik sonuçla gülen taraf oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf Hatay Büyükşehir Belediyespor’du. İlk çeyreği 39-12 önde tamamlayan Hataylı basketbolcular, soyunma odasına 67-29 üstün girdi. Mücadelenin ikinci yarısında da oyunun kontrolü konuk Hatay Büyükşehir Belediyespor’daydı. Mavi-beyazlılar üçüncü çeyreği 89-45 önde tamamladı. Karşılaşmanın final çeyreğinde daha çok genç oyuncularla mücadele eden Hatay temsilcisi, parkeden     119-70 galip ayrılarak bu sezonki 13. galibiyetini elde etti.
ÇUKUROVA DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUN

ÇUKUROVA DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUN

HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Çukurova derbisi heyecanı yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’a konuk olan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Çukurova derbisinde 119-70’lik sonuçla gülen taraf oldu.

Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf Hatay Büyükşehir Belediyespor’du. İlk çeyreği 39-12 önde tamamlayan Hataylı basketbolcular, soyunma odasına 67-29 üstün girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında da oyunun kontrolü konuk Hatay Büyükşehir Belediyespor’daydı.

Mavi-beyazlılar üçüncü çeyreği 89-45 önde tamamladı. Karşılaşmanın final çeyreğinde daha çok genç oyuncularla mücadele eden Hatay temsilcisi, parkeden     119-70 galip ayrılarak bu sezonki 13. galibiyetini elde etti.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.