İBT WEB

Cumhuriyet Mahallesinde asfalt öncesi hazırlık çalışması

Genel 02.09.2020 - 12:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3497+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Mahallesinde asfalt öncesi hazırlık çalışması

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Cumhuriyet Mahallesindeki bazı sokaklarda asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı. Daha önce Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından altyapı sorunu giderilen mahallede bozulan yolların asfaltı için hazırlıklarının devam ettiğini belirten yetkililer, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi. Mahalle sakinleri ise gayretlerinden dolayı belediye yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti.
Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Cumhuriyet Mahallesindeki bazı sokaklarda asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı.
Daha önce Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından altyapı sorunu giderilen mahallede bozulan yolların asfaltı için hazırlıklarının devam ettiğini belirten yetkililer, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi. Mahalle sakinleri ise gayretlerinden dolayı belediye yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.