İBT WEB

Daha Çevreci Bir Manisa İçin Dereler Temizleniyor

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 15.05.2021 - 13:25, Güncelleme: 17.05.2021 - 13:25 1690+ kez okundu.
 

Daha Çevreci Bir Manisa İçin Dereler Temizleniyor

Daha Çevreci Bir Manisa İçin Dereler Temizleniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Çobanlar ve Bostancı Mahallesinde yaklaşık 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile dere yatağında biriken rüsubat uzaklaştırılarak suyun akışı sağlıklı hale getirildi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kırkağaç ilçesine bağlı Çobanlar ve Bostancı Mahallesinde yaklaşık 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı önlem alınırken, dere yatağı üzerinde biriken rüsubatlar da temizlendi. Mahalle Muhtarları dere yataklarında yapılan çalışmaların havaların ısınmasıyla birlikte daha büyük öneme sahip olduğunu, pis koku ve zararlı maddelere karşı MASKİ ekiplerinin güzel bir çalışmaya imza attığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Daha Çevreci Bir Manisa İçin Dereler Temizleniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Çobanlar ve Bostancı Mahallesinde yaklaşık 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile dere yatağında biriken rüsubat uzaklaştırılarak suyun akışı sağlıklı hale getirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kırkağaç ilçesine bağlı Çobanlar ve Bostancı Mahallesinde yaklaşık 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı önlem alınırken, dere yatağı üzerinde biriken rüsubatlar da temizlendi. Mahalle Muhtarları dere yataklarında yapılan çalışmaların havaların ısınmasıyla birlikte daha büyük öneme sahip olduğunu, pis koku ve zararlı maddelere karşı MASKİ ekiplerinin güzel bir çalışmaya imza attığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.