İBT WEB

Danimarka Heyetinden BIS Ziyareti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.10.2021 - 14:29, Güncelleme: 06.10.2021 - 14:29 2126+ kez okundu.
 

Danimarka Heyetinden BIS Ziyareti

Danimarka Heyetinden BIS Ziyareti

Türkiye-Danimarka Stratejik Sektör İşbirliği Düşük Karbonlu Verimli Isıtma ve Soğutma Projesi kapsamında Danimarka’nın Türkiye Büyükelçisi Danny Annan’ın da içerisinde yer aldığı heyet, Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri ve Soma Termik Santrali’ni ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya’nın ev sahipliğini yaptığı ziyarette, Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri ile ilgili teknik bilgiler verildi. Danimarka’nın Türkiye Büyükelçisi Danny Annan’ın da içerisinde yer aldığı heyet, gün boyu Manisa’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Bu kapsamda,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri ve Soma Termik Santrali’ni de ziyaret eden Danimarkalı heyet çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretler sırasında heyete, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve Soma Muhtarlık İşleri Müdürü Can Doğan Cansever de eşlik etti. Türkiye-Danimarka Stratejik Sektör İşbirliği Düşük Karbonlu Verimli Isıtma ve Soğutma Projesi kapsamında incelemede bulunan heyet aldıkları teknik bilgilerin ardından Manisa ziyaretlerini sonlandırdı.  
Danimarka Heyetinden BIS Ziyareti

Türkiye- Danimarka Stratejik Sektör İşbirliği Düşük Karbonlu Verimli Isıtma ve Soğutma Projesi kapsamında Danimarka’nın Türkiye Büyükelçisi Danny Annan’ın da içerisinde yer aldığı heyet, Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri ve Soma Termik Santrali’ni ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya’nın ev sahipliğini yaptığı ziyarette, Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri ile ilgili teknik bilgiler verildi. Danimarka’nın Türkiye Büyükelçisi Danny Annan’ın da içerisinde yer aldığı heyet, gün boyu Manisa’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Bu kapsamda,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri ve Soma Termik Santrali’ni de ziyaret eden Danimarkalı heyet çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretler sırasında heyete, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve Soma Muhtarlık İşleri Müdürü Can Doğan Cansever de eşlik etti. Türkiye- Danimarka Stratejik Sektör İşbirliği Düşük Karbonlu Verimli Isıtma ve Soğutma Projesi kapsamında incelemede bulunan heyet aldıkları teknik bilgilerin ardından Manisa ziyaretlerini sonlandırdı.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.