İBT WEB

DBB ilçelerde 664 ağaç dikti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.03.2021 - 16:38, Güncelleme: 25.03.2021 - 16:38 3031+ kez okundu.
 

DBB ilçelerde 664 ağaç dikti

DBB ilçelerde 664 ağaç dikti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde başlattığı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Çermik’te 247, Dicle’de 180, Silvan’da 170 ve Çüngüş’te 67 ağaç dikti. Baharın gelmesiyle çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, kent merkeziyle birlikte ilçeleri de yeşillendirmek için farklı türlerde ağaç dikime başladı. 4 ilçede başlatılan ekim çalışmalarıyla şimdiye kadar farklı türde 664 ağcın dikimi gerçekleştiren ekipler, , ilçelerde dikilen ve daha önce var olan ağaçların olumsuz hava şartlarında kırılmaması için herek çakımı yaptı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kente estetik bir görünüm kazandırmak için, refüj, bulvar, park ve kaldırımlarda peyzaj çalışmaları kapsamında ağaçlandırma, mevsimlik çiçek ile çalı dikimlerini sürdürecek
DBB ilçelerde 664 ağaç dikti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde başlattığı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Çermik’te 247, Dicle’de 180, Silvan’da 170 ve Çüngüş’te 67 ağaç dikti.

Baharın gelmesiyle çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, kent merkeziyle birlikte ilçeleri de yeşillendirmek için farklı türlerde ağaç dikime başladı.

4 ilçede başlatılan ekim çalışmalarıyla şimdiye kadar farklı türde 664 ağcın dikimi gerçekleştiren ekipler, , ilçelerde dikilen ve daha önce var olan ağaçların olumsuz hava şartlarında kırılmaması için herek çakımı yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kente estetik bir görünüm kazandırmak için, refüj, bulvar, park ve kaldırımlarda peyzaj çalışmaları kapsamında ağaçlandırma, mevsimlik çiçek ile çalı dikimlerini sürdürecek

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.