İBT WEB

Demirci nin Parkına Büyükşehir Desteği

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 12.05.2022 - 09:22, Güncelleme: 12.05.2022 - 09:22 1546+ kez okundu.
 

Demirci nin Parkına Büyükşehir Desteği

Demirci nin Parkına Büyükşehir Desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Demirci Belediyesi arasında yapılan protokol ile Demirci ilçesinde çalışmaları devam eden parkın ihtiyacına yönelik boyalı kilit parke taş desteği Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Demirci Belediyesi arasında protokol imzalandı. Protokole imzalar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından atıldı. Yapılan protokolle ilgili açıklamada bulunan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, “Demirci Belediyesi ile Demircili bir hemşerimizin birlikte gerçekleştirdiği 5 dönüm üzerine yapılmış bir park. Hayırsever hemşerimizin verdiği desteklerle parkı tamamlayamama noktasındaydık, Cengiz Ergün Başkan yetişti, sağ olsun. Bu nitelikli, boyalı parke taşları ile parkı tamamlayacağız. İnşallah birkaç ay içinde açılışı beraber yaparsak ayrıca mutlu olacağız” dedi. Protokole imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yapılan protokolün ve tamamlanacak olan parkın hayırlı olması temennisinde bulundu.
Demirci nin Parkına Büyükşehir Desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Demirci Belediyesi arasında yapılan protokol ile Demirci ilçesinde çalışmaları devam eden parkın ihtiyacına yönelik boyalı kilit parke taş desteği Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Demirci Belediyesi arasında protokol imzalandı. Protokole imzalar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından atıldı. Yapılan protokolle ilgili açıklamada bulunan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, “ Demirci Belediyesi ile Demircili bir hemşerimizin birlikte gerçekleştirdiği 5 dönüm üzerine yapılmış bir park. Hayırsever hemşerimizin verdiği desteklerle parkı tamamlayamama noktasındaydık, Cengiz Ergün Başkan yetişti, sağ olsun. Bu nitelikli, boyalı parke taşları ile parkı tamamlayacağız. İnşallah birkaç ay içinde açılışı beraber yaparsak ayrıca mutlu olacağız” dedi. Protokole imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yapılan protokolün ve tamamlanacak olan parkın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.