İBT WEB

Demirci Söğütçük te İçme Suyu Deposu Yenileniyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.12.2021 - 08:30, Güncelleme: 09.12.2021 - 08:30 1090+ kez okundu.
 

Demirci Söğütçük te İçme Suyu Deposu Yenileniyor

Demirci Söğütçük te İçme Suyu Deposu Yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Söğütçük Mahallesinde içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasında sona yaklaştı.  Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı çalışmalar ile vatandaşın takdirini kazanıyor. Bu çalışmalardan başında içme suyu depolarında yapılan bakım onarım çalışmaları yer alıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Demirci’nin Söğütçük Mahallesindeki depoda da sona yaklaşıldı. İçme suyu deposunda dış cepheden, manevra odasına, yalıtım sisteminden fayans döşemelerine kadar birçok alan yenileniyor. Himaye çiti ile çevrilecek depoya dışarıdan herhangi bir müdahale edilmesinin de önüne geçilecek.  “Ne zaman arasak derdimizi çözüyorlar, sesimizi duyuyorlar” Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi, “Çalışmalardan çok memnunuz. 10 numara bir iş yapıldı. MASKİ sayesinde sağlıklı suya kavuşuyoruz. Diğer Büyükşehirler de daha önce bulundum ancak hiçbiri Manisa Büyükşehir Belediyesi gibi çalışmıyor. Ne zaman arasak derdimizi çözüyorlar, sesimizi duyuyorlar. Cengiz Başkan sadece Efsane Başkan değil bence aynı zamanda ‘Marka bir Başkan’. Kendisini çok seviyoruz” dedi.  
Demirci Söğütçük te İçme Suyu Deposu Yenileniyor


MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Söğütçük Mahallesinde içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasında sona yaklaştı.
 Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı çalışmalar ile vatandaşın takdirini kazanıyor. Bu çalışmalardan başında içme suyu depolarında yapılan bakım onarım çalışmaları yer alıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Demirci’nin Söğütçük Mahallesindeki depoda da sona yaklaşıldı. İçme suyu deposunda dış cepheden, manevra odasına, yalıtım sisteminden fayans döşemelerine kadar birçok alan yenileniyor. Himaye çiti ile çevrilecek depoya dışarıdan herhangi bir müdahale edilmesinin de önüne geçilecek.
 “Ne zaman arasak derdimizi çözüyorlar, sesimizi duyuyorlar”
Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi, “Çalışmalardan çok memnunuz. 10 numara bir iş yapıldı. MASKİ sayesinde sağlıklı suya kavuşuyoruz. Diğer Büyükşehirler de daha önce bulundum ancak hiçbiri Manisa Büyükşehir Belediyesi gibi çalışmıyor. Ne zaman arasak derdimizi çözüyorlar, sesimizi duyuyorlar. Cengiz Başkan sadece Efsane Başkan değil bence aynı zamanda ‘Marka bir Başkan’. Kendisini çok seviyoruz” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.