İBT WEB

Denizlispor, Antalyaspor hazırlıklarına başladı

Siyaset 22.09.2020 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3390+ kez okundu.
 

Denizlispor, Antalyaspor hazırlıklarına başladı

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Haluk Ulusoy Tesislerinde Teknik Direktör Robert Prosinecki nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Denizlispor dar alanda yapılan çift kale maç ile bugünkü çalışmalarını sonlandırdı.
Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Haluk Ulusoy Tesislerinde Teknik Direktör Robert Prosinecki nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti.

Denizlispor dar alanda yapılan çift kale maç ile bugünkü çalışmalarını sonlandırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.