İBT WEB

Denizlispor milli arada hazırlık maçına gidiyor

Siyaset 09.10.2020 - 10:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2586+ kez okundu.
 

Denizlispor milli arada hazırlık maçına gidiyor

Yukatel Denizlispor, milli maçlar sebebiyle verilen milli arada F.T. Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak. Denizlispor, milli maçlar nedeniyle 2 haftalık arada Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak. 10 Ekim Cumartesi günü Regnum Carya sahasında oynanacak olan maç 17.30’da başlayacak. Antrenman sonrası karayolu ile Antalya’ya gidecek olan Denizlispor, Kovid-19 PCR testinden geçti. Maç öncesi korona virüs testi uygulanan yeşil siyahlı ekipte herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadığı açıklandı.
Yukatel Denizlispor, milli maçlar sebebiyle verilen milli arada F.T. Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak.
Denizlispor, milli maçlar nedeniyle 2 haftalık arada Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak. 10 Ekim Cumartesi günü Regnum Carya sahasında oynanacak olan maç 17.30’da başlayacak. Antrenman sonrası karayolu ile Antalya’ya gidecek olan Denizlispor, Kovid-19 PCR testinden geçti. Maç öncesi korona virüs testi uygulanan yeşil siyahlı ekipte herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadığı açıklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.