İBT WEB

Deprem sonrası kurulan çadırlar tek tek kaldırılıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 16:56, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:08 831+ kez okundu.
 

Deprem sonrası kurulan çadırlar tek tek kaldırılıyor

Deprem sonrası kurulan çadırlar tek tek kaldırılıyor

DÜZCE(İHA) – Düzce’de 23 Kasım’da 5,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında kurulan çadırlar tek tek ekipler tarafından kaldırılıyor.Gölyaka merkez üssü 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında AFAD koordinasyonunda çadırlar kuruldu. Evlerine girmeye korkan vatandaşlar için kurulan ve zamanla boşalan çadırlar tek tek kaldırılıyor. Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE) ekipleri de rüzgar nedeniyle devrilen çadırların kaldırılmasına destek veriyor.
Deprem sonrası kurulan çadırlar tek tek kaldırılıyor
DÜZCE(İHA) – Düzce’de 23 Kasım’da 5,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında kurulan çadırlar tek tek ekipler tarafından kaldırılıyor.
Gölyaka merkez üssü 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında AFAD koordinasyonunda çadırlar kuruldu. Evlerine girmeye korkan vatandaşlar için kurulan ve zamanla boşalan çadırlar tek tek kaldırılıyor. Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE) ekipleri de rüzgar nedeniyle devrilen çadırların kaldırılmasına destek veriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.