İBT WEB

Dev kaya parçaları yola düştü

16.05.2020 - 22:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1872+ kez okundu.
 

Dev kaya parçaları yola düştü

Adana’nın Feke İlçesi Saimbeyli yolu Sulemişli mahallesi Çatal Irmak mevkinde yola düşen kaya parçası yolun saatlerce kapanmasına neden oldu. Feke Belediyesi ve Adana Büyükşehir belediyesi ekipleri kaya parçasının kapattığı yolu 7 saatlik çalışmanın ardından trafiğe açtı. Edinilen bilgilere göre Adana’nın Feke ilçesi, Saimbeyli yolu Sulemişli mahallesi, Çatal ırmak mevkinde yol boşken düşen dev kaya parçası büyük bir facianın önüne geçti. Dev kaya parçası Feke belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi yol şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen 7 saatlik çalışmanın ardından yol trafiğe açıldı. Kayanın düştüğü anda yolda araç ve vatandaşın olmaması büyük bir faciayı önledi.
Adana’nın Feke İlçesi Saimbeyli yolu Sulemişli mahallesi Çatal Irmak mevkinde yola düşen kaya parçası yolun saatlerce kapanmasına neden oldu. Feke Belediyesi ve Adana Büyükşehir belediyesi ekipleri kaya parçasının kapattığı yolu 7 saatlik çalışmanın ardından trafiğe açtı.
Edinilen bilgilere göre Adana’nın Feke ilçesi, Saimbeyli yolu Sulemişli mahallesi, Çatal ırmak mevkinde yol boşken düşen dev kaya parçası büyük bir facianın önüne geçti. Dev kaya parçası Feke belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi yol şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen 7 saatlik çalışmanın ardından yol trafiğe açıldı. Kayanın düştüğü anda yolda araç ve vatandaşın olmaması büyük bir faciayı önledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.