İBT WEB

Develi Belediyesi Ragbi Takımından büyük başarı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 16:20, Güncelleme: 27.04.2022 - 16:17 1665+ kez okundu.
 

Develi Belediyesi Ragbi Takımından büyük başarı

Develi Belediyesi Ragbi Takımından büyük başarı

Develi Belediyesi Ragbi Takımı U18 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonasında yarı finale kadar çıkarak 23 takım arasında 4. olma başarısı gösterdi.U18 7’li Ragbi Milli Takımına seçilme başarısı gösteren Develi Belediyesi Ragbi oyuncusu ve Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arif Arslan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimizin sporun her dalında adını duyması için destek olmaya devam ediyoruz. Milli takıma oyuncu gönderme ve Türkiye şampiyonasında 4. olma başarısı gösteren takımımız antrenörü Selçuk Cömert hocamı, okul müdürümüz Cengiz Kızılkaya’yı tebrik ediyorum. 14-22 Mayıs Fransa’da yapılacak olan okul sporları turnuvasında ilçemizi temsil edecek olan Arif Arslan yavrumuza başarılar diliyorum” dedi.
Develi Belediyesi Ragbi Takımından büyük başarı
Develi Belediyesi Ragbi Takımı U18 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonasında yarı finale kadar çıkarak 23 takım arasında 4. olma başarısı gösterdi.

U18 7’li Ragbi Milli Takımına seçilme başarısı gösteren Develi Belediyesi Ragbi oyuncusu ve Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arif Arslan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimizin sporun her dalında adını duyması için destek olmaya devam ediyoruz. Milli takıma oyuncu gönderme ve Türkiye şampiyonasında 4. olma başarısı gösteren takımımız antrenörü Selçuk Cömert hocamı, okul müdürümüz Cengiz Kızılkaya’yı tebrik ediyorum. 14-22 Mayıs Fransa’da yapılacak olan okul sporları turnuvasında ilçemizi temsil edecek olan Arif Arslan yavrumuza başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.