İBT WEB

Develi’de kabak hasadı başladı

Genel 09.10.2020 - 08:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3460+ kez okundu.
 

Develi’de kabak hasadı başladı

Ekim ayında kabak hasadına başlayan çiftçileri ziyaret eden Develi Kaymakamı Murat Duru çiftçilere kolaylık dilerken aynı zamanda kabak hasadına kendisi de yardım etti. Ziyaretini Develi’nin Çomaklı mahallesinde gerçekleştiren Kaymakam Murat Duru Türkiye’nin kabak üretiminin %35’ini Develi ve kardeş ilçelerinin karşıladığını belirtti. Develi Kaymakamı Murat Duru "Develimiz ve komşu İlçelerimizle beraber Türkiye kabak üretiminin %35’ini üretmekte bölgemiz. Bugün hasat eden çiftçilerimize kolay gelsin bereketli olsun demek için geldik, bu bulunduğumuz yer Develimize bağlı Çomaklı mahallemiz. Genel de hasat Ekim ayında yapılmakta Develi’nin kabak çekirdeği çok lezzetli içi dolu buradan bütün ülkemizde bulunan bizi dinleyen vatandaşlarımıza Develimizin kabak çekirdeğinden tatmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.
Ekim ayında kabak hasadına başlayan çiftçileri ziyaret eden Develi Kaymakamı Murat Duru çiftçilere kolaylık dilerken aynı zamanda kabak hasadına kendisi de yardım etti.
Ziyaretini Develi’nin Çomaklı mahallesinde gerçekleştiren Kaymakam Murat Duru Türkiye’nin kabak üretiminin %35’ini Develi ve kardeş ilçelerinin karşıladığını belirtti.
Develi Kaymakamı Murat Duru "Develimiz ve komşu İlçelerimizle beraber Türkiye kabak üretiminin %35’ini üretmekte bölgemiz. Bugün hasat eden çiftçilerimize kolay gelsin bereketli olsun demek için geldik, bu bulunduğumuz yer Develimize bağlı Çomaklı mahallemiz. Genel de hasat Ekim ayında yapılmakta Develi’nin kabak çekirdeği çok lezzetli içi dolu buradan bütün ülkemizde bulunan bizi dinleyen vatandaşlarımıza Develimizin kabak çekirdeğinden tatmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.