İBT WEB

Devlet Bahçeliden Anıtkabire ve Alparslan Türkeşin kabrine ziyaret

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 27.03.2021 - 13:34, Güncelleme: 27.03.2021 - 13:34 2608+ kez okundu.
 

Devlet Bahçeliden Anıtkabire ve Alparslan Türkeşin kabrine ziyaret

Devlet Bahçeliden Anıtkabire ve Alparslan Türkeşin kabrine ziyaret

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, Anıtkabir ziyaretinin ardından merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret ederken, partinin A takımı da belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18 Mart’ta gerçekleştirilen MHP 13. Olağan Büyük Kurultay’da seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ile ilk faaliyetini gerçekleştirdi. Bahçeli'nin yeni heyetle birlikte ilk faaliyeti, Anıtkabir'e ziyaret oldu. Aslanlı Yol'dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine gelen MHP Lideri Bahçeli, burada Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'Nİ İMZALADI Bahçeli ve beraberindeki heyet, daha sonra Misak-ı Milli kulesine geçti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan MHP Lideri Bahçeli, “Devletimizin kurucusu, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı, ilk Cumhurbaşkanımız Aziz Atatürk; Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultay’ında seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleriyle manevi huzurunuzdayız.  
Devlet Bahçeliden Anıtkabire ve Alparslan Türkeşin kabrine ziyaret


MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, Anıtkabir ziyaretinin ardından merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret ederken, partinin A takımı da belli oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18 Mart’ta gerçekleştirilen MHP 13. Olağan Büyük Kurultay’da seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ile ilk faaliyetini gerçekleştirdi.
Bahçeli'nin yeni heyetle birlikte ilk faaliyeti, Anıtkabir'e ziyaret oldu.
Aslanlı Yol'dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine gelen MHP Lideri Bahçeli, burada Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'Nİ İMZALADI
Bahçeli ve beraberindeki heyet, daha sonra Misak-ı Milli kulesine geçti.
Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan MHP Lideri Bahçeli, “Devletimizin kurucusu, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı, ilk Cumhurbaşkanımız Aziz Atatürk; Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultay’ında seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleriyle manevi huzurunuzdayız.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.