İBT WEB

DEVLET ERKANI 15 TEMMUZ ŞEHİDLERİNİ UNUTMADI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.07.2021 - 08:29, Güncelleme: 15.07.2021 - 08:29 1902+ kez okundu.
 

DEVLET ERKANI 15 TEMMUZ ŞEHİDLERİNİ UNUTMADI

Devlet erkânı 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitlerimiz Gülşah Güler ve Hurşit Uzel in ailelerini ziyaret etti

Ziyaretlere Kırıkhan Kaymakam Vekili Hassa Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Sayın Halil Alaşahin, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal ve diğer protokol üyeleri katıldı. Ziyaretlerde Şehit ailelerine Kuran-ı Kerim, Şanlı Türk Bayrağımız hediye edilip, Şehitlerimiz için okunan Hatm-i Şeriflerin duaları toplantı. Ziyaret sonrası yapılan ortak açıklamada; “ Devlet olarak Şehitlerimizin emanetleri olan Şehit ailelerimize her daim sahip çıkıp yanlarında olmaya devam edeceğiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için kanlarını döküp canlarını feda eden bütün Şehitlerimizi Rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun inşallah.” Denildi.  
Devlet erkânı 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitlerimiz Gülşah Güler ve Hurşit Uzel in ailelerini ziyaret etti


Ziyaretlere Kırıkhan Kaymakam Vekili Hassa Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Sayın Halil Alaşahin, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Ziyaretlerde Şehit ailelerine Kuran-ı Kerim, Şanlı Türk Bayrağımız hediye edilip, Şehitlerimiz için okunan Hatm-i Şeriflerin duaları toplantı. Ziyaret sonrası yapılan ortak açıklamada; “ Devlet olarak Şehitlerimizin emanetleri olan Şehit ailelerimize her daim sahip çıkıp yanlarında olmaya devam edeceğiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için kanlarını döküp canlarını feda eden bütün Şehitlerimizi Rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun inşallah.” Denildi.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.