İBT WEB

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, AKPM Türk heyeti ile bir araya geldi

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2022 - 23:45, Güncelleme: 09.10.2022 - 22:30 12411+ kez okundu.
 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, AKPM Türk heyeti ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, AKPM Türk heyeti ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Fransa’da AKPM Türk heyetinin Strazburg’da bulunan üyeleriyle bir araya geldi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Fransa’nın Starsbourg kentinde temaslarına devam ediyor. Çavuşoğlu, AKPM Başkanı Tiny Kox ve eski AKPM Başkanları ile yaptığı toplantının ardından AKPM Türk heyetinin Strazburg’da bulunan üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede, Türk heyetinin çalışmaları ele alındı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, AKPM Türk heyeti ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Fransa’da AKPM Türk heyetinin Strazburg’da bulunan üyeleriyle bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Fransa’nın Starsbourg kentinde temaslarına devam ediyor. Çavuşoğlu, AKPM Başkanı Tiny Kox ve eski AKPM Başkanları ile yaptığı toplantının ardından AKPM Türk heyetinin Strazburg’da bulunan üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede, Türk heyetinin çalışmaları ele alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.