İBT WEB

Diyarbakır’da KPSS korona virüs tedbirleri ile başladı

06.09.2020 - 08:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3749+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da KPSS korona virüs tedbirleri ile başladı

Binlerce kişinin devlet kurumlarında memur olmak için girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Diyarbakır’da da korona virüs tedbirleri ile başladı. Türkiye’de binlerce kişinin memur olmak için beklediği KPSS, Diyarbakır’da da korona virüs önlemleri ile başladı. Diyarbakır’da sınava giren adaylara girişte maske ve dezenfektan dağıtılırken, adaylar sosyal mesafe kuralına uygun sıra halinde sınav salonlarına alındı. Aday yakınları okul girişlerinde Kur’an-ı Kerim ve Yasin okuyup, çocuklarının çıkmasını beklemeye başladı. Öte yandan Diyarbakır’da KPSS nedeniyle cadde ve sokakların boş olduğu gözlendi.
Binlerce kişinin devlet kurumlarında memur olmak için girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Diyarbakır’da da korona virüs tedbirleri ile başladı.
Türkiye’de binlerce kişinin memur olmak için beklediği KPSS, Diyarbakır’da da korona virüs önlemleri ile başladı. Diyarbakır’da sınava giren adaylara girişte maske ve dezenfektan dağıtılırken, adaylar sosyal mesafe kuralına uygun sıra halinde sınav salonlarına alındı. Aday yakınları okul girişlerinde Kur’an-ı Kerim ve Yasin okuyup, çocuklarının çıkmasını beklemeye başladı.
Öte yandan Diyarbakır’da KPSS nedeniyle cadde ve sokakların boş olduğu gözlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.