İBT WEB

Diyarbakır’da zabıta ekipleri bayram öncesi maytap denetimine çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 15:40, Güncelleme: 28.04.2022 - 15:27 1255+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da zabıta ekipleri bayram öncesi maytap denetimine çıktı

Diyarbakır’da zabıta ekipleri bayram öncesi maytap denetimine çıktı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddelerin satışını önlemek için denetim gerçekleştirdi.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi, yaralanmaya ve gürültüye neden olan maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddelerin satışını önlemek için denetim yaptı.Yapılan denetimlerde işyeri sahiplerine maytap, çatapat gibi patlayıcı maddelerin satışının yasak olduğu bildirildi.Patlayıcı maddelerin satılmaması yönünde uyarılarda bulunan ekipler, vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi için denetimlerine devam edeceği öğrenildi.
Diyarbakır’da zabıta ekipleri bayram öncesi maytap denetimine çıktı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddelerin satışını önlemek için denetim gerçekleştirdi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi, yaralanmaya ve gürültüye neden olan maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddelerin satışını önlemek için denetim yaptı.
Yapılan denetimlerde işyeri sahiplerine maytap, çatapat gibi patlayıcı maddelerin satışının yasak olduğu bildirildi.
Patlayıcı maddelerin satılmaması yönünde uyarılarda bulunan ekipler, vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi için denetimlerine devam edeceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.