İBT WEB

Domaniç’te bağımlılıkla mücadele çalıştayı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 10:46, Güncelleme: 06.04.2022 - 10:22 1431+ kez okundu.
 

Domaniç’te bağımlılıkla mücadele çalıştayı

Domaniç’te bağımlılıkla mücadele çalıştayı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde bağımlılıkla mücadele çalıştayı gerçekleştirildiği bildirildi.Kaymakamlık koordinasyonunda uyuşturucu, alkol, tütün, davranışsal bağımlılık konularına yönelik genel durum ve değerlendirmelerin “Ben Olsaydım” ismi altında ele alındığı ve ilçede bağımlılık ile mücadeleyi güçlendirmek amacıyla Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay’ı düzenlendi.
Domaniç’te bağımlılıkla mücadele çalıştayı
Kütahya’nın Domaniç ilçesinde bağımlılıkla mücadele çalıştayı gerçekleştirildiği bildirildi.
Kaymakamlık koordinasyonunda uyuşturucu, alkol, tütün, davranışsal bağımlılık konularına yönelik genel durum ve değerlendirmelerin “Ben Olsaydım” ismi altında ele alındığı ve ilçede bağımlılık ile mücadeleyi güçlendirmek amacıyla Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay’ı düzenlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.