İBT WEB

’Don tehlikesi geçmiş değil’

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 10:59, Güncelleme: 06.04.2022 - 10:57 1433+ kez okundu.
 

’Don tehlikesi geçmiş değil’

’Don tehlikesi geçmiş değil’

Ordu’nun Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Nisan ayının sonlarına doğru olabilecek yeni bir don riskine karşı vatandaşları uyardı.Özellikle mevsim geçişlerinin etkili olduğu dönemlerde Nisan ayının don konusunda tehlikeli bir ay olabileceğini söyleyen Sarıkahraman, “Mart ayında yağan kar ile birlikte oluşan don ile ilgili TARSİM eksperleri bahçelerde yoğun bir şekilde çalışıyorlar” diyerek uyarılarda bulundu.“Don tehlikesi geçmiş değildir”Don tehlikesinin Nisan ayı sonlarına kadar devam edeceği vurgusu yapan Sarıkahraman, ”Fındıkta don tehlikesi Nisan ayının 20’sine kadar devam edecek. Mart ayında yağan kar ile birlikte oluşan don ile ilgili TARSİM eksperleri bahçelerde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Don tehlikesi henüz geçmiş değildir. Bu konuda bahçelerde bakım çalışması yapan vatandaşlarımızda var. Nisan ayını rahat bir şekilde atlatacağımızı düşünüyorum” dedi.
’Don tehlikesi geçmiş değil’
Ordu’nun Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Nisan ayının sonlarına doğru olabilecek yeni bir don riskine karşı vatandaşları uyardı.
Özellikle mevsim geçişlerinin etkili olduğu dönemlerde Nisan ayının don konusunda tehlikeli bir ay olabileceğini söyleyen Sarıkahraman, “Mart ayında yağan kar ile birlikte oluşan don ile ilgili TARSİM eksperleri bahçelerde yoğun bir şekilde çalışıyorlar” diyerek uyarılarda bulundu.

“Don tehlikesi geçmiş değildir”
Don tehlikesinin Nisan ayı sonlarına kadar devam edeceği vurgusu yapan Sarıkahraman, ”Fındıkta don tehlikesi Nisan ayının 20’sine kadar devam edecek. Mart ayında yağan kar ile birlikte oluşan don ile ilgili TARSİM eksperleri bahçelerde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Don tehlikesi henüz geçmiş değildir. Bu konuda bahçelerde bakım çalışması yapan vatandaşlarımızda var. Nisan ayını rahat bir şekilde atlatacağımızı düşünüyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.