İBT WEB

Dortmund zirve yarışına devam dedi!

Siyaset 13.06.2020 - 16:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2306+ kez okundu.
 

Dortmund zirve yarışına devam dedi!

Bundesliga’da 31. hafta mücadelesinde Dortmund, Düsseldorf’u deplasmanda 1-0 yenerek zirve takibini sürdürdü. Almanya Bundesliga’da 31. hafta maçlarının gündüz seansında 5 mücadeleye yapıldı. Liderlik yarışında bulunan Borussia Dortmund, konuk olduğu Fortuna Düsseldorf’u 1-0’lık skorla geçerken zirve yarışından kopmadı ve puanı 66’ya çıkardı. Ligde 17. sırada bulunan ve düşme hattında yer alan Werder Bremen ise Paderborn deplasmanında üç puanı 5-1’lik skorla aldı. Bundesliga’da günün maçları ve alınan skorlar şu şekilde: Paderborn - Werder Bremen: 1-5 Herta Berlin - Eintracht Frankfurt: 1-4 Fortuna Düsseldorf - Borussia Dortmund: 0-1 Wolsburg - Freiburg: 2-2 Köln - Union Berlin: 1-2
Bundesliga’da 31. hafta mücadelesinde Dortmund, Düsseldorf’u deplasmanda 1-0 yenerek zirve takibini sürdürdü.
Almanya Bundesliga’da 31. hafta maçlarının gündüz seansında 5 mücadeleye yapıldı. Liderlik yarışında bulunan Borussia Dortmund, konuk olduğu Fortuna Düsseldorf’u 1-0’lık skorla geçerken zirve yarışından kopmadı ve puanı 66’ya çıkardı. Ligde 17. sırada bulunan ve düşme hattında yer alan Werder Bremen ise Paderborn deplasmanında üç puanı 5-1’lik skorla aldı.
Bundesliga’da günün maçları ve alınan skorlar şu şekilde:

Paderborn - Werder Bremen: 1-5
Herta Berlin - Eintracht Frankfurt: 1-4
Fortuna Düsseldorf - Borussia Dortmund: 0-1
Wolsburg - Freiburg: 2-2
Köln - Union Berlin: 1-2
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.