İBT WEB

DTO Nefes Kredisi Projesi’ne 3 kamu bankası dahil edildi

11.06.2020 - 09:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2071+ kez okundu.
 

DTO Nefes Kredisi Projesi’ne 3 kamu bankası dahil edildi

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Nefes Kredisi Projelerine kamu bankalarının da dahil edildiğini müjdeledi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DTO üyelerinin Nefes Kredisi imkanından faydalanabilmeleri için gerekli tüm kaynaklarını açtıklarını belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde, 3 bankayla daha protokol imzaladıklarını ifade etti. TOBB tarafından 27 Nisan 2020’de başlatılan Nefes Kredisi’nde kredi başvuruları devam ederken, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’dan güzel bir haber daha geldi. Başkan Erdoğan, “Bugün itibarıyla, protokol imzaladığımız kamu bankalarımızdan da Nefes Kredisi Projemize dahil olmuşlardır. Denizli’mizdeki oda ve borsalarımıza kayıtlı üyelerimizden, gerekli şartları sağlayan işletmelerimiz, kamu bankalarımızdan da kredi kullanabileceklerdir. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Nefes Kredisi Projelerine kamu bankalarının da dahil edildiğini müjdeledi.
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DTO üyelerinin Nefes Kredisi imkanından faydalanabilmeleri için gerekli tüm kaynaklarını açtıklarını belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde, 3 bankayla daha protokol imzaladıklarını ifade etti. TOBB tarafından 27 Nisan 2020’de başlatılan Nefes Kredisi’nde kredi başvuruları devam ederken, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’dan güzel bir haber daha geldi.
Başkan Erdoğan, “Bugün itibarıyla, protokol imzaladığımız kamu bankalarımızdan da Nefes Kredisi Projemize dahil olmuşlardır. Denizli’mizdeki oda ve borsalarımıza kayıtlı üyelerimizden, gerekli şartları sağlayan işletmelerimiz, kamu bankalarımızdan da kredi kullanabileceklerdir. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.