İBT WEB

Düğme görünümlü kamerayla sınava girme hazırlığı polise takıldı

02.10.2020 - 09:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 1588+ kez okundu.
 

Düğme görünümlü kamerayla sınava girme hazırlığı polise takıldı

Muş’ta yapılacak motorlu taşıtlar e-sınavına düğme görünümlü kamerayla girmeye hazırlanan 1 adayla birlikte 3 kişi yakalandı. Muş Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Muş İMKB Anadolu Lisesinde yapılacak motorlu taşıtlar e-sınavına girecek şahıslara yönelik bir çalışma yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan çalışmada, bir aday ile kopya düzeneği hazırlayan 2 şahsa 6114 Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçuyla ilgili olarak gerçekleştirilen operasyonda; 1 adet düğme görünümlü kamera, 1 adet kamera, 1 adet kablosuz kulaklık, 1 adet sim kart, 1 adet batarya, 36 adet mikro pil, 2 adet mobil internet sağlayıcı, 1 adet yapıştırıcı ele geçirilmiş olup, yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır” denildi.
Muş’ta yapılacak motorlu taşıtlar e-sınavına düğme görünümlü kamerayla girmeye hazırlanan 1 adayla birlikte 3 kişi yakalandı.
Muş Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Muş İMKB Anadolu Lisesinde yapılacak motorlu taşıtlar e-sınavına girecek şahıslara yönelik bir çalışma yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan çalışmada, bir aday ile kopya düzeneği hazırlayan 2 şahsa 6114 Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçuyla ilgili olarak gerçekleştirilen operasyonda; 1 adet düğme görünümlü kamera, 1 adet kamera, 1 adet kablosuz kulaklık, 1 adet sim kart, 1 adet batarya, 36 adet mikro pil, 2 adet mobil internet sağlayıcı, 1 adet yapıştırıcı ele geçirilmiş olup, yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.