İBT WEB

DÜKSAM tarafından ’Kadının miras hakkı’ irdelendi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:28, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:23 989+ kez okundu.
 

DÜKSAM tarafından ’Kadının miras hakkı’ irdelendi

DÜKSAM tarafından ’Kadının miras hakkı’ irdelendi

Dicle Gençlik Kulübü ve Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜKSAM) tarafından ’Kadının miras hakkı’ paneli düzenlendi.İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen panel Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şengül Kocaman moderatörlüğünde yapıldı. Dr. Öğretim Üyesi Orhan Canpolat ’İslam’a Göre Kadının Miras Hakkı’, Araştırma Gör. Zeynep Uyar Hatipoğlu ’Türk Medeni Kanunu Hükümlerine Göre Kadının Miras Hakkı’, Dr. Öğretim Üyesi Abdussamet Kaya ’Din ve Kültür İlişkisi Bağlamında Kadının Miras Hakkı’ başlıkları ile sunumlar yaptı.
DÜKSAM tarafından ’Kadının miras hakkı’ irdelendi
Dicle Gençlik Kulübü ve Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜKSAM) tarafından ’Kadının miras hakkı’ paneli düzenlendi.
İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen panel Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şengül Kocaman moderatörlüğünde yapıldı. Dr. Öğretim Üyesi Orhan Canpolat ’İslam’a Göre Kadının Miras Hakkı’, Araştırma Gör. Zeynep Uyar Hatipoğlu ’Türk Medeni Kanunu Hükümlerine Göre Kadının Miras Hakkı’, Dr. Öğretim Üyesi Abdussamet Kaya ’Din ve Kültür İlişkisi Bağlamında Kadının Miras Hakkı’ başlıkları ile sunumlar yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.