İBT WEB

Dumlupınar’da sertifika programı

08.09.2020 - 08:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3790+ kez okundu.
 

Dumlupınar’da sertifika programı

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde ’’Sürdürülebilir Turizm Strateji ve Eylem Planı Danışmanlığı Eğitimi’’ sertifika programı düzenlendi. Dumlupınar Kaymakamlığı ve Kütahya Zafer Kalkınma Ajansı işbirliğinde hazırlanan “Dumlupınar Sürdürülebilir Turizm Strateji ve Eylem Planı Danışmanlığı” 3 günlük proje eğitimi ve 2 günlük saha çalışmasının akabinde yapılan çalıştay ile sona erdi. Kursiyerlere eğitim sertifikaları İlçe Kaymakamı Salih Sak tarafından düzenlenen programla takdim edildi.
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde ’’Sürdürülebilir Turizm Strateji ve Eylem Planı Danışmanlığı Eğitimi’’ sertifika programı düzenlendi.
Dumlupınar Kaymakamlığı ve Kütahya Zafer Kalkınma Ajansı işbirliğinde hazırlanan “Dumlupınar Sürdürülebilir Turizm Strateji ve Eylem Planı Danışmanlığı” 3 günlük proje eğitimi ve 2 günlük saha çalışmasının akabinde yapılan çalıştay ile sona erdi.
Kursiyerlere eğitim sertifikaları İlçe Kaymakamı Salih Sak tarafından düzenlenen programla takdim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.