İBT WEB

Dumlupınar’da su deposu yapım çalışmaları

18.06.2020 - 06:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2612+ kez okundu.
 

Dumlupınar’da su deposu yapım çalışmaları

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde su deposu yapımı ve ilçe su şebekesi yenileme çalışmalarının başladığı bildirildi. Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ’’İlçemizde yeni yapılacak olan su deposunun yerinin tespiti ve şehir şebekesinin yenilenmesi ile ilgili çalışmalar başlamıştır. Bu konuda projelerin çalışmaları İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürlüğü yetkililerinden Gül Tanır ve Ercan Hacıoğlu tarafından yapılacaktır. Çalışmaların ilçemiz için hayırlı olasını diliyorum’’ dedi.
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde su deposu yapımı ve ilçe su şebekesi yenileme çalışmalarının başladığı bildirildi.
Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ’’İlçemizde yeni yapılacak olan su deposunun yerinin tespiti ve şehir şebekesinin yenilenmesi ile ilgili çalışmalar başlamıştır. Bu konuda projelerin çalışmaları İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürlüğü yetkililerinden Gül Tanır ve Ercan Hacıoğlu tarafından yapılacaktır. Çalışmaların ilçemiz için hayırlı olasını diliyorum’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.