İBT WEB

Ebe ve hemşireler üreme sağlığı eğitimi alacak

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2022 - 16:17, Güncelleme: 01.03.2022 - 15:29 2198+ kez okundu.
 

Ebe ve hemşireler üreme sağlığı eğitimi alacak

Ebe ve hemşireler üreme sağlığı eğitimi alacak

Afyonkarahisar il Sağlık Müdürlüğü Sağlık hizmetleri başkanlığı tarafından üreme sağlığı eğitimi verildi.Sağlık müdürlüğü personeline verilen eğitimler beş modül olarak ele alınıyor. Eğitimlerde üreme sağlığına giriş, aile planlaması danışmanlığı konularına değiniliyor. 5 gün sürecek eğitimlerde başarılı olan ebe ve hemşireleresertifikaları İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz tarafından verilecek.
Ebe ve hemşireler üreme sağlığı eğitimi alacak
Afyonkarahisar il Sağlık Müdürlüğü Sağlık hizmetleri başkanlığı tarafından üreme sağlığı eğitimi verildi.
Sağlık müdürlüğü personeline verilen eğitimler beş modül olarak ele alınıyor. Eğitimlerde üreme sağlığına giriş, aile planlaması danışmanlığı konularına değiniliyor. 5 gün sürecek eğitimlerde başarılı olan ebe ve hemşirelere
sertifikaları İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz tarafından verilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.