İBT WEB

Eczacıbaşı VitrA’nın, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu

Siyaset 21.08.2020 - 12:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2555+ kez okundu.
 

Eczacıbaşı VitrA’nın, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu

CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Eczacıbaşı VitrA’nın rakipleri belli oldu. Lüksemburg’da gerçekleşen kura çekiminde Eczacıbaşı VitrA, Lokomotiv Kaliningrad Region ve LP Salo ile eşleşti. Gruptaki dördüncü takım, ön elemelerden gelecek. Türkiye’yi CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Eczacıbaşı VitrA’nın rakipleri, Lüksemburg’da çekilen kurayla belli oldu. Her biri 4 takımlı olmak üzere 5 grubun oluşturduğu CEV Şampiyonlar Ligi’ne seri başı olarak katılan Eczacıbaşı VitrA, Rusya’dan Lokomotiv Kaliningrad Region ve Finlandiya’dan LP Salo ile eşleşti. D Grubu’nda mücadele edecek olan turuncu-beyazlıların son rakibi ise ön eleme turundan gelecek. Eczacıbaşı VitrA ilk maçına 10-12 Kasım’da İstanbul’da oynayacak.
CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Eczacıbaşı VitrA’nın rakipleri belli oldu. Lüksemburg’da gerçekleşen kura çekiminde Eczacıbaşı VitrA, Lokomotiv Kaliningrad Region ve LP Salo ile eşleşti. Gruptaki dördüncü takım, ön elemelerden gelecek.
Türkiye’yi CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Eczacıbaşı VitrA’nın rakipleri, Lüksemburg’da çekilen kurayla belli oldu. Her biri 4 takımlı olmak üzere 5 grubun oluşturduğu CEV Şampiyonlar Ligi’ne seri başı olarak katılan Eczacıbaşı VitrA, Rusya’dan Lokomotiv Kaliningrad Region ve Finlandiya’dan LP Salo ile eşleşti. D Grubu’nda mücadele edecek olan turuncu-beyazlıların son rakibi ise ön eleme turundan gelecek. Eczacıbaşı VitrA ilk maçına 10-12 Kasım’da İstanbul’da oynayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.