İBT WEB

Efteni gölünü besleyen derelerden numune alındı

03.10.2020 - 07:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2778+ kez okundu.
 

Efteni gölünü besleyen derelerden numune alındı

DÜZCE (İHA) – Efteni Gölü Yönetim Planı kapsamında yıl boyunca mevsimsel olarak Efteni gölünü besleyen derelerden numune alım işlemi gerçekleştirildi. Efteni Gölü ve Efteni Gölünü besleyen derelerde numune alma işlemi başladı. Her yıl mevsimsel olarak Efteni Gölü Yönetim Planı kapsamında 6 ayrı noktadan numune alımı yapılıyor. Alınan numuneler sonrasında Efteni Gölünün su kalitesinin tespitini yapılacak.
DÜZCE (İHA) – Efteni Gölü Yönetim Planı kapsamında yıl boyunca mevsimsel olarak Efteni gölünü besleyen derelerden numune alım işlemi gerçekleştirildi.
Efteni Gölü ve Efteni Gölünü besleyen derelerde numune alma işlemi başladı. Her yıl mevsimsel olarak Efteni Gölü Yönetim Planı kapsamında 6 ayrı noktadan numune alımı yapılıyor. Alınan numuneler sonrasında Efteni Gölünün su kalitesinin tespitini yapılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.