İBT WEB

EĞİTİMİN YENİ MERKEZİ EXPO 2021 HATAY ALANLARI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.05.2022 - 10:45, Güncelleme: 25.05.2022 - 10:45 1233+ kez okundu.
 

EĞİTİMİN YENİ MERKEZİ EXPO 2021 HATAY ALANLARI

EĞİTİMİN YENİ MERKEZİ EXPO 2021 HATAY ALANLARI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen "Hatay İpek" Sürdürülebilir Tekstil ve Moda Tasarım Merkezi Projesi kapsamındaki eğitimler, Antakya EXPO alanında tüm hızlıyla devam ediyor. Kontenjanların günler öncesinden dolduğu eğitim programının ikinci haftasında Doç. Dr. Fatih Balcı, Girişimcilik ve Marka Yönetimi Eğitimi, Doç. Dr. Halil İbrahim Çelik de Tasarım Odaklı Düşünme Eğitimi ile ilgilileriyle buluştu. İstanbul Teknik Üniversitesinden 30 kişilik bir grubun da katıldığı etkinliğin sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi. Antakya EXPO alanındaki yönetim binasında yer alan konferans salonunda yapılan eğitimler 31 Mayıs Salı günü ‘Geleneksel El Sanatları’ ve ‘Tekstil Tarihi ve Tekstil Endüstrisine Genel Bakış’ konuları ile son bulacak.
EĞİTİMİN YENİ MERKEZİ EXPO 2021 HATAY ALANLARI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen " Hatay İpek" Sürdürülebilir Tekstil ve Moda Tasarım Merkezi Projesi kapsamındaki eğitimler, Antakya EXPO alanında tüm hızlıyla devam ediyor. Kontenjanların günler öncesinden dolduğu eğitim programının ikinci haftasında Doç. Dr. Fatih Balcı, Girişimcilik ve Marka Yönetimi Eğitimi, Doç. Dr. Halil İbrahim Çelik de Tasarım Odaklı Düşünme Eğitimi ile ilgilileriyle buluştu. İstanbul Teknik Üniversitesinden 30 kişilik bir grubun da katıldığı etkinliğin sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi. Antakya EXPO alanındaki yönetim binasında yer alan konferans salonunda yapılan eğitimler 31 Mayıs Salı günü ‘Geleneksel El Sanatları’ ve ‘Tekstil Tarihi ve Tekstil Endüstrisine Genel Bakış’ konuları ile son bulacak.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.