İBT WEB

EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISININ 2 OTURUMU GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.10.2021 - 11:46, Güncelleme: 06.10.2021 - 11:46 1549+ kez okundu.
 

EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISININ 2 OTURUMU GERÇEKLEŞTİRDİ

EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISININ 2 OTURUMU GERÇEKLEŞTİRDİ

Kırıkhan Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısının 2 Oturumunu Meclis Başkan Vekili Ahmet Terzioğlu Başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün Şehitlerimiz için saygı duruşunun yapılıp Fatiha Suresinin okunması ile başladı. Kırıkhan Belediye Meclisi Olağan toplantısı 2 Oturumunda, sevk edilen 5 maddenin Komisyon raporlarının okunup görüşülmesi sonrasında oylama yapıldı. Kırıkhan Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan toplantısının 2 Oturumu dilek ve temennilerin görüşülmesi ile sona erdi.  
EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISININ 2 OTURUMU GERÇEKLEŞTİRDİ


Kırıkhan Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısının 2 Oturumunu Meclis Başkan Vekili Ahmet Terzioğlu Başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün Şehitlerimiz için saygı duruşunun yapılıp Fatiha Suresinin okunması ile başladı. Kırıkhan Belediye Meclisi Olağan toplantısı 2 Oturumunda, sevk edilen 5 maddenin
Komisyon raporlarının okunup görüşülmesi sonrasında oylama yapıldı. Kırıkhan Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan toplantısının 2 Oturumu dilek ve temennilerin görüşülmesi ile sona erdi.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.