İBT WEB

Ekmek fırınlarına denetim

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.12.2021 - 15:36, Güncelleme: 22.12.2021 - 15:36 1464+ kez okundu.
 

Ekmek fırınlarına denetim

Ekmek fırınlarına denetim

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, ekmek ve unlu mamul imalatı yapılan fırınları denetimden geçirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte imalathane denetimi gerçekleştirdi. Temizlikten gramaja, imalat araç-gereçlerinden satış ve sunuma varıncaya kadar çok geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştiren ekipler, bazı imalathanelere uyarıda bulundu. Yapılan denetimlerde cezai işlem gerektirecek herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; halkın sağlıklı gıda tüketiminin öncelikli amaç olduğu vurgulanarak, söz konusu denetimlere periyodik aralıklarla devam edileceği belirtilip şunlar ifade edildi: “Zabıta ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde işletmelerin kurallara uyup uymadıklarını titizlikle kontrol ediyor. Personelin kıyafet temizliğinden imalathanelerdeki hijyen koşullarına kadar denetimler titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Denetimlere de düzenli olarak devam edilecektir.”  
Ekmek fırınlarına denetim


Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, ekmek ve unlu mamul imalatı yapılan fırınları denetimden geçirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte imalathane denetimi gerçekleştirdi. Temizlikten gramaja, imalat araç-gereçlerinden satış ve sunuma varıncaya kadar çok geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştiren ekipler, bazı imalathanelere uyarıda bulundu. Yapılan denetimlerde cezai işlem gerektirecek herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; halkın sağlıklı gıda tüketiminin öncelikli amaç olduğu vurgulanarak, söz konusu denetimlere periyodik aralıklarla devam edileceği belirtilip şunlar ifade edildi: “Zabıta ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde işletmelerin kurallara uyup uymadıklarını titizlikle kontrol ediyor. Personelin kıyafet temizliğinden imalathanelerdeki hijyen koşullarına kadar denetimler titiz
bir şekilde gerçekleştiriliyor. Denetimlere de düzenli olarak devam edilecektir.”
 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.