İBT WEB

“El Ele Yürüyelim Hep Birlikte” projesi başladı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 13:47, Güncelleme: 28.04.2022 - 13:40 1316+ kez okundu.
 

“El Ele Yürüyelim Hep Birlikte” projesi başladı

“El Ele Yürüyelim Hep Birlikte” projesi başladı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü polis halk ilişkileri çerçevesinde geliştirdiği “El Ele Yürüyelim Hep Birlikte” projesini uygulamaya geçirdi.İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “El Ele Yürüyelim Hep Birlikte” isimli proje dahilinde ‘Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama, Artistik Çizim ve Drapaj Kursu ile Yöresel Kilim Dokuma Kursu’ açıldı.Salköprü Semt Konağında 4 ay sürecek eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlerin meslek edinmesi hedefleniyor.
“El Ele Yürüyelim Hep Birlikte” projesi başladı
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü polis halk ilişkileri çerçevesinde geliştirdiği “El Ele Yürüyelim Hep Birlikte” projesini uygulamaya geçirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “El Ele Yürüyelim Hep Birlikte” isimli proje dahilinde ‘Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama, Artistik Çizim ve Drapaj Kursu ile Yöresel Kilim Dokuma Kursu’ açıldı.
Salköprü Semt Konağında 4 ay sürecek eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlerin meslek edinmesi hedefleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.