İBT WEB

Elazığ 2. Amatör Kümede sezonun başlama tarihi ertelendi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2022 - 14:09, Güncelleme: 06.05.2022 - 14:02 2278+ kez okundu.
 

Elazığ 2. Amatör Kümede sezonun başlama tarihi ertelendi

Elazığ 2. Amatör Kümede sezonun başlama tarihi ertelendi

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Liginde 2021-2022 sezonu başlama tarihi bir hafta ertelendi.Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Liginin başlama tarihi bir hafta ertelendi. Daha önce 7-8 Mayıs tarihlerinde başlaması planlanan 2. Amatör Küme Futbol Ligiyle ilgili Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni bir açıklama yayımlayarak, erteleme kararının alındığını kamuoyuna duyurdu. Elazığ ASKF’den yapılan açıklamada, "İlimiz 2. Amatör Küme Futbol Liginde yer alan takımların bir bölümünde lisans çıkarma ve diğer çalışmalarını, Ramazan ayı ve bayramı nedeniyle tamamlayamadıklarını belirtmeleri, bu konuda Tertip Komitesi ve kulüp yöneticileri ile yaptığımız toplantıda ligin bir hafta ertelenmesi talebi olumlu bulunarak ligin başlamasına bir hafta erteleyerek karar almış bulunuyoruz” denildi.
Elazığ 2. Amatör Kümede sezonun başlama tarihi ertelendi
Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Liginde 2021-2022 sezonu başlama tarihi bir hafta ertelendi.
Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Liginin başlama tarihi bir hafta ertelendi. Daha önce 7-8 Mayıs tarihlerinde başlaması planlanan 2. Amatör Küme Futbol Ligiyle ilgili Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni bir açıklama yayımlayarak, erteleme kararının alındığını kamuoyuna duyurdu. Elazığ ASKF’den yapılan açıklamada, "İlimiz 2. Amatör Küme Futbol Liginde yer alan takımların bir bölümünde lisans çıkarma ve diğer çalışmalarını, Ramazan ayı ve bayramı nedeniyle tamamlayamadıklarını belirtmeleri, bu konuda Tertip Komitesi ve kulüp yöneticileri ile yaptığımız toplantıda ligin bir hafta ertelenmesi talebi olumlu bulunarak ligin başlamasına bir hafta erteleyerek karar almış bulunuyoruz” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.