İBT WEB

Elazığ Karakoçan FK, son günde 3 transfer yaptı

Siyaset 06.10.2020 - 08:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2370+ kez okundu.
 

Elazığ Karakoçan FK, son günde 3 transfer yaptı

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nün transferin son gönünde 3 isimle sözleşme imzaladığı bildirildi. 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Elazığ Karakoçan FK, 1. Transfer ve Tescil Dönemi’nin son gününde Balıkesirspor’dan santrafor Emirhan Çakır’la 1 yıllık kiralık, BB. Erzurumspor U19 Takımı’ndan sol bek Yunuscan Ergün ile 4 yıllık ve Sivasspor U19 takımından ön libero Ayhan Tuş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transferlere ilişkin olarak kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüze transfer olan genç oyuncularımıza hoşgeldin diyor, formamız altında nice başarılar yaşamayı temenni ediyoruz” denildi.
Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nün transferin son gönünde 3 isimle sözleşme imzaladığı bildirildi.
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Elazığ Karakoçan FK, 1. Transfer ve Tescil Dönemi’nin son gününde Balıkesirspor’dan santrafor Emirhan Çakır’la 1 yıllık kiralık, BB. Erzurumspor U19 Takımı’ndan sol bek Yunuscan Ergün ile 4 yıllık ve Sivasspor U19 takımından ön libero Ayhan Tuş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Transferlere ilişkin olarak kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüze transfer olan genç oyuncularımıza hoşgeldin diyor, formamız altında nice başarılar yaşamayı temenni ediyoruz” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.