İBT WEB

Elazığ’da Covid-19 şüphelisi, terminalde yakalandı

11.07.2020 - 08:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3556+ kez okundu.
 

Elazığ’da Covid-19 şüphelisi, terminalde yakalandı

Elazığ’da Korona virüs (Covid-19) şüphesi nedeniyle karantinada kalması gereken bir kişi otobüs terminalinde fark edilip ambulansla hastaneye götürüldü. Alınan bilgiye göre, Karantinada kalması gerektiği öğrenilen Covid-19 şüphesi bulunan bir kişi, memleketine gitmek için Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne geldi. Şahıs, polis ve zabıta ekipleri tarafından fark edildi. Terminalde durdurulan şahsın hastaneye götürülmesi için ekipler 112 Acil Komuta Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulansla şahsı alarak Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne götürdü. Şahsın hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
Elazığ’da Korona virüs (Covid-19) şüphesi nedeniyle karantinada kalması gereken bir kişi otobüs terminalinde fark edilip ambulansla hastaneye götürüldü.
Alınan bilgiye göre, Karantinada kalması gerektiği öğrenilen Covid-19 şüphesi bulunan bir kişi, memleketine gitmek için Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne geldi. Şahıs, polis ve zabıta ekipleri tarafından fark edildi. Terminalde durdurulan şahsın hastaneye götürülmesi için ekipler 112 Acil Komuta Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulansla şahsı alarak Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne götürdü.
Şahsın hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.