İBT WEB

Elazığ’da hasarlı bina kontrollü şekilde yıkıldı

Genel 20.07.2020 - 20:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2451+ kez okundu.
 

Elazığ’da hasarlı bina kontrollü şekilde yıkıldı

Elazığ’da 6.8’lik depremde hasar gören 9 katlı bina kontrollü şekilde yıkıldı. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremde hasar gören merkeze bağlı Sürsürü Mahallesi Şehit Mimar Fatih Mehmet Bakar Sokak’taki 9 katlı Nur Sitesi’nin kontrollü bir şekilde yıkımına başlandı. Bir kısmı yıkılan binanın kalan kısmı yıkım makasının müdahalesi ile biranda çöktü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Elazığ’da 6.8’lik depremde hasar gören 9 katlı bina kontrollü şekilde yıkıldı.
24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremde hasar gören merkeze bağlı Sürsürü Mahallesi Şehit Mimar Fatih Mehmet Bakar Sokak’taki 9 katlı Nur Sitesi’nin kontrollü bir şekilde yıkımına başlandı. Bir kısmı yıkılan binanın kalan kısmı yıkım makasının müdahalesi ile biranda çöktü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.