İBT WEB

Elazığ'da otomobilin üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada

Yaşam (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.09.2021 - 10:43, Güncelleme: 24.09.2021 - 10:43 1986+ kez okundu.
 

Elazığ'da otomobilin üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada

Elazığ'da otomobilin üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada

Elazığ'da Vali Fahri Bey Caddesi’nde seyir halindeki 31 PH 505 plakalı otomobilin bagajı üzerinde bir gencin yolculuk yaptığını görenler şaşkınlık yaşadı.GENCİN TEHLİKELİ YOLCULUĞU KAMERAYA YANSIDI.Tehlikeli yolculuk başka bir otomobilin araç kamerasına ve vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Bir süre trafikte ilerleyen otomobil, ardından Kültür Park’ın önüne park etti.KENDİSİNİ ÇEKENLERE EL SALLADI.Bagaja oturarak ilerleyen genç kendisini çekenlere el sallarken, vurdumduymaz hareketi pes dedirtti.
Elazığ'da otomobilin üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada

Elazığ'da Vali Fahri Bey Caddesi’nde seyir halindeki 31 PH 505 plakalı otomobilin bagajı üzerinde bir gencin yolculuk yaptığını görenler şaşkınlık yaşadı.GENCİN TEHLİKELİ YOLCULUĞU KAMERAYA YANSIDI. Tehlikeli yolculuk başka bir otomobilin araç kamerasına ve vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Bir süre trafikte ilerleyen otomobil, ardından Kültür Park’ın önüne park etti.KENDİSİNİ ÇEKENLERE EL SALLADI.Bagaja oturarak ilerleyen genç kendisini çekenlere el sallarken, vurdumduymaz hareketi pes dedirtti.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.